Tricouri personalizate cu livrare in Chisinau

MOTIV.md vă pune la dispoziție o gamă largă de tricouri personalizate cu livrare in Chisinau și livrare rapidă prin curier, în orice colț al Moldovei, până la ușă. Fie că este vorba de o zi de naștere, petrecerea burlacilor, eveniment important sau oricare altă ocazie, avem tricoul perfect pentru tine. Aveți posibilitatea să alegeți din colecția noastră prezentată pe site sau putem personaliza tricoul cum doriți dumneavoastră. Pentru comoditatea clienților noștri, am creat un CONSTRUCTOR online de tricouri. Alegeți culoarea, mărimea produsului, font-ul dorit, amplasarea imaginii, textului sau pozei pe suprafața tricoului. Apoi, înregistrați comanda pe site, printr-un singur clic și noi o livrăm pe orice adresă a țării. Simplu, comod și inovativ.

Despre tricouri personalizate cu livrare in Chisinau:

Toate tricourile sunt confecționate din 100% bumbac. Folosim numai materiale de înaltă calitate și producem tricourile noastre pe baza celor mai performante tehnologii disponibile. Pentru a ne asigura că vor bucura pe dumneavoastră tot sezonul estival de vară.

Sunt moi și plăcute la atingere, se spală bine și ușor în mașina de spălat la maximum 30 grade si 800 de rotații.
Avem disponibile mărimile de la  XS până la  6XL.

În stoc avem culorile: alb, negru, albastru, galben, roșu, verde, oranj, gri. Avem posibilitatea să confecționăm la comandă orice cantitate, mărime sau culoare.

Fii DIFERIT. Fii UNIC împreună cu MOTIV.md

Ne găsești 24/24 pe INSTAGRAM sau FACEBOOK

Tricouri personalizate