Hanorace și pulovere pentru copii

Micuțul tău merită să iasă în evidență, așa că lasă-l să poarte ce iși dorește. Știm că nimeni nu-și adoră micuțul mai mult decât tine. Lucrăm din greu pentru a crea produse uimitoare, de înaltă calitate, care nu vă vor lăsa dezamăgiți. Putem aplica orice poză, text sau imagine, doar selectează modelul dorit și adaugă în coș. Mai jos, vezi doar o mică colecție de idei de aplicare pe Hanorace și pulovere pentru cei mici. Alege din exemplele de mai jos sau personalizează singur(ă) Hanoracele și puloverele pentru copii, folosind CONSTRUCTORUL nostru online. Dacă nu ai găsit nimic pe plac, scrie-ne un mesaj și noi te ajutăm să alegi o variantă potrivită, pentru piciul tău.
Mai jos, găsești link-urile spre rețelele noastre sociale.

Despre hanorace și pulovere pentru copii:

Hanoracele și puloverele pentru copii sunt confecționate din 80% Bumbac natural și 20% Polyester (grosuțe, cu fleece). Sunt moi și plăcute la atingere, se spală bine și ușor în mașina de spălat la maximum 40 grade si 800 de rotații.
Avem disponibile mărimile de la  6 luni până la 12 ani și următoarele culori: alb, roșu, gri și negru.

Fiecare moment din viața copilașului tău este important, hai împreună să-l imprimăm pentru totdeauna. Imprimăm calitativ orice text, desen sau poză pe hanorace și pulovere pentru copilași, este destul să ne transmiteți ce doriți să fie aplicat, de restul ne ocupăm noi. Facem machetă prealabilă pentru fiecare comandă în parte.

Ne găsești 24/24 pe INSTAGRAM sau FACEBOOK

Hanorace și pulovere pentru copii